Hvordan få en gunstig og sikker BTC SEK-kurs!

Det finns flertalet alternativ och då pratar vi inte om Avanza. Avanzas certifikat är ibland missvisande för bitcoins reella kurs. Man bör istället se sig som efter svenska kryptobörsar så som Trijo www.trijo.co eller utländska börsar så som Binance www.binance.com


Det är viktigt att hålla sig uppdaterad från en säker källa och med säker menar vi en likvid källa specialiserad på handel med kryptovalutor. Vi på Bitcoin-robot väljer nästintill alltid att använda oss av utländska aktörer då dem oftast har bättre likviditet och bättre orderdjup än svenska bitcoin börsar.

Hvordan lese BTC SEK?

Man bør ta hensyn til når man ser på prisen i svenske kroner sammenlignet med Bitcoin at det også kan være være den svenske kronen som går opp og ned. Selv om den svenske kronen er mye mindre volatil enn kryptovalutaer.

?

Når du leser et valutapar som BTC/SEK, bør du forstå to ting:

?1. Det er alltid det förstnämnda valutan som man köper för den sistnämnda, av denna anledning när man ser BTC/SEK köper du alltså Bitcoin för Svensk krona. När vi däremot vänder på paret SEK/BTC så köper du Svensk Krona för Bitcoin

?2. Om du använder dig av certifikat eller CFD produkter finns det ofta även möjlighet att tjäna på nedgången av en valuta och därför finns det båda köp och sälj alternativ. Om du Säljer betyder det att du placerar en order som spekulerar på nedgång av det förstnämnda paret. Det betyder att om du placerar en Selg på BTC/SEK for fortjeneste hvis kronen blir sterkere mot Bitcoin og bli negativ på handelen din hvis markedet beveger seg i motsatt retning. Fordelen med en CFD-kontrakt er at du alltid kan lukke posisjonen din når som helst, ettersom kjøperen ofte er megleren selv, en såkalt "market maker".

?När når du handler en CFD på BTC / SEK, bør man vurdere å bruke lav gearing, da dette er hovedårsaken til at de fleste taper kapital på CFD-handel med Bitcoin.

?Bitcoin kan röra sig väldigt snabbt och volatilt och därför vid en hävstång på 10 gånger kan en 4 procentig rörelse snabbt bli 40 procent så det gäller att använda stop loss och take profit när du handlar med BTC/SEK.