Kann man mit Bitcoin Immobilien kaufen? Die Antwort ist JA!

Du kan handla fastigheter både i norra Cypern, Turkiet och även i Dubai för Bitcoin. Det kan komma krav från svenska myndigheter att deklarera den typen av köp men den som inget vet har inget ont, som ordspråket går.

Idag går det till exempel att handla fastigheter i Dubai för Bitcoin med automatisk uthyrning som ger en avkastning på upp mot 8% årligen, vilket är en fantastisk avkastning i jämförelse med Svenska termer. Dubai och kryptovalutor är även ett kontant samhälle vilket gör att du enkelt kan ta ut direkt från ditt kort på Binance och leva ett decentraliserat liv för dina hårt förvärvade sparanden inom kryptovalutor.

Länk till att köpa fastigheter för Bitcoin i Dubai https://opr.ae/buy-a-property-in-dubai-with-bitcoin?

Vad bör man tänka på när man köper en fastighet med Bitcoin?

”Enligt den amerikanska tidningen Business Insider såldes 50 lyxlägenheter i Dubai för Bitcoin 2018, vilket markerar den första fastighetstransaktionen för en kryptovaluta i UAE. Under fjärde kvartalet 2017 tillkännagav två affärspartners Michel Monet och Doug Barrowman byggandet av 1 300 enheter värda 327 000 000 USD. Femtio lägenheter i Dubai lades ut till försäljning för Bitcoin.”

Dem flesta av köparna var unga IT-Specialister som plockat ut sitt sparande från banker så som Avanza eller Barclays.

Man skall dock tänka på att skattebilden kan förändras för uthyrningar av framtida fastigheter man vet aldrig hur skatteverket ser på köp av fastigheter med Bitcoin. Samtidigt können Sie inte gå runt och oroa sig för vad som komma skall, blir man senare schablonbeskattad så får man kanske ta detta. I slutändan handlar det om att smida när järnet är varmt och återinvestera kapitalet i fler fastigheter.

?

Så här går köpesprocessen till!

Ett så enkelt sätt att köpa fastigheter för BTC förklaras av att Förenade Arabemiratens regering började introducera blockchain-systemet i alla ekonomi- och redovisningssystem redan 2016. Förutom att köpa en fastighet kan man betala elräkningar och annat relaterade till fastigheter i BTC. Blockchain används som en del av Emiratets utvecklingsstrategi för att göra Dubai till den mest avancerade staden i världen. Huvudfunktionen med att använda krypto är möjligheten att logga varje fastighetstransaktion.

Processen är simpel, du tar kontakt med mäklaren som ofta bjuder på ett flyg ner och hotell om du kan visa upp proof of funds eller att du är likvid nog att inhandla en fastighet. Väl på plats går det fort och dem kan ofta vara lite pushiga i jämförelse med svensk standard men här läggs det otroligt högt fokus på just kundservice.

När du hittat ditt objekt behöver det inte ta några tre månader så som hemma i Sverige för att köpa din fastighet med Bitcoin utan det kan gå relativt fort, Du får även uppehållstillstånd automatiskt när du äger en fastighet i Dubai för Bitcoin. Dubai har inga skatter och är otroligt förmånligt för Svenska kryptoentreprenörer.

Processen tar max 2 veckor från att du köpt fastigheten tills att du har nycklarna, oftast mycket snabbare än så.

Ta dig i kragen och flyg ner på en visning säger dem flesta svenska entreprenörerna, det kostar ingenting.

Vilka är fördelarna med att köpa fastigheter för Bitcoin i Dubai?

Fördelarna är många, större delen av samtliga invångare i dubai får anses rika med Svenska mått och medellönen ligger över 50 000 SEK. Hyrorna är därför inte främmande att dessa är över 18000 SEK och hyrs ofta ut med kvartalsvis betalning.

Fastigheterna är billigare än i Sverige och du betalar noll i skatt på din förtjänst.

Finns det nackdelar med att köpa fastigheter med bitcoin i just Dubai?

Vi anser inte att det finns nackdelar med att köpa i Dubai, dessvärre är det möjligt att hettan blir värre men samtidigt är Dubai i framkant men stora lösningar för global uppvärmning och har kapitalet att genomföra dem.

Vi ser därför inte en negativ prisbild i framtiden på fastigheter även om dessa är köpta med bitcoin.

Vilka är fördelarna med att köpa bitcoin-fastigheter på norra Cypern?

Norra cypern står under turkiets beskydd det är Natos andra största arme som ger garantier åt din bostad för krig i närområdet. Avkastningen är fantastisk och miljön och livsstilen som kommer med medelhavsklimatet är drömmen för många Svenskar som flockas runt Kyrenia.

Det är många Svenskar som flyttar runt Kyrenia där det är billigt att bo då Turkiska liran används och det är lätt att leasa ut sin lägenhet.

Finns det nackdelar att köpa fastigheter i Norra Cypern med Bitcoin?

Norra cypern är inte globalt erkänd, men det behöver inte vara en dålig sak. Du skall även tänka på att priserna i Cypern är betydligt lägre och skulle dem återförenas med EU skulle huspriserna mer än säkerligen fördubblas. Detta skulle skapa en enorm uppsving för din fastighetsportfölj som du köpt för just Bitcoin