Auvoria Prime

Auvoria Prime 2024: Så Fungerar Deras MLM

Auvoria Prime är ett MLM som har utvecklats för att skydda användarna från automatiserad handel och förbjuda stölder av programvaran. Deras program kombinerar automatisk, manuell och trading med indikatorer för att kunderna sjävla ska känna sig involverade. Prenumerationen inkluderar utbildning, programvara och Access Pass för att användare ska kunna växla och använda olika program varje vecka beroende på marknadsförhållanden. Deras MLM-struktur ger kunder möjligheten att tipsa tre personer om programvaran och få den själva gratis. I den här artikeln tar vi en djupare titt på Auvoria Prime.

Vad är Auvoria Prime?

Auvoria Prime:s egna video om deras möjligheter.

Auvoria Prime är ett avancerat pyramidspel som inkluderar ett trading-program, där automatiserad handel, expertrådgivare (EA) och marknadsindikatorer inkuderas. Systemet har utvecklats för att skydda användare mot otillåten automatisk handel i USA och Belgien, genom att låta användare godkänna varje handelsnotifikation för att säkerställa att varje transaktion är i linje med de gällande reglerna och lagarna.

Auvoria Prime har utvecklats för att hantera olika typer av marknadsförhållanden, så att användarna kan investera pengar oavsett marknadsrörelser. Det går även att använda Access Pass för att välja olika program varje vecka för att hitta det som passar till ens personliga tradingstil.

Unika funktioner i Auvoria Prime, Inc.

Företaget har utvecklat en unik Manual Alert Verification (MAV) teknologi för expertrådgivare (EA), som låter kunder godkänna handelsnotifikation innan de köper, vilket skyddar mot (vad dem anser) oetiska automatiska handeln. Företaget satsar även på utbildning och programvara.

Följande är en punktlista över Auvoria Prime:s skäl till varför dem är en innovativ tradingplattform:

  • Investeringar i skyddssystem som förhindrar stöld av filer
  • Uppföljning av lokala lagar och regler
  • Tillämpning av MAV-teknologi för expertrådgivare (EA)
  • 85% kunder till 15% affiliatepartners
  • Utbildning och programvara

Företagets MLM-struktur

Auvoria Prime har ett så kallat ”affiliateprogram” med två delar. Förutom partners som väljer att dela Auvoria Prime som inkomstkälla, kan även kunder tipsa tre personer om programvaran och få den själva gratis. Detta kallas PEP-rewards och mer information om detta kan man finna på Auvoria Primes sida om kundbelöningar.

Deras utbildningshögskola

Företaget har utvecklat flera former av utbildningsmaterial som man kan använda för att lära sig trading både manuellt och med hjälp av indikatorer och expertrådgivare.

Utbildningsinformationen som Auvoria Prim erbjuder är marknadsgranskningar som Steve Vetorrel, Chief Market Analyst hos Auvoria Prime gör, via såväl YouTube-kanaler som AP LIVE-rum. Dessa granskningar fokuserar på att lära användarna om hur de kan maximera sin potensial via programvaran, analysera kommande nyheter och hur man följer riskhanteringsregler.

Sammanfattning av Auvoria Primes strategi ”Flash”

Auvoria Prime Flash är en strategi som sägs kräva minimal hantering. Den är baserad på sammansatta vinster för att få dig ut ur affärer snabbt. Det är baserat på beprövade principer för maximal lönsamhet och kräver en minimiinlåning på $1000. Det optimeras för affärer med EUR/USD, GBP/USD, och USD/CAD och fokuserar på att hålla nere minimidragning som mest.

Deras krav för Flash

Auvoria Prime Flash kräver en minimum-insättning på $1000, med en idealinsättning från $3000 och uppåt. Det kräver också en 1:500 eller 1:300 i hävstång.

Jämförelse av robotiserade investeringsverktyg

Det finns många olika robotiserade investerringsverktyg, men tre av dem största är TA Algo, Eaconomy Aithena och Auvoria Prime. Här nedan visas en tabell som jämför dessa tre:

Trading-robotTrack recordSeriositetAnvändarvänlighetExtra
TA AlgoMycket starktHögsattExtremt användarvänlighetTidseffektiv och automatisk
Eaconomy AithenaFörlustNormalEnkel att sätta upp och förståAutomatisk
Auvoria PrimeOklartOklartInkluderar automatisk riskhanteringSemi-automatisk
En tabell som jämför olika trading-robotar.

Kan Auvoria Prime Vara ett Bedrägeri?

Auvoria Prime har uppmärksammats nyligen som en platform för semi-automatisk handel. Det är även ett MLM-program, men det är inte bekräftat om det är ett bedrägeri eller inte. Det har inte uppkommit några rapporter om bedrägerier relaterade till tjänsten. Men det finns vissa tendenser till bedrägligt system, eftersom det är ett MLM-program. Att det är ett MLM-program innebär att folk som rekryterar andra till tjänsten premieras.

En annan oro för Auvoria Prime är att det inte är en reglerad tjänst och ingen information ges om huruvida det är tryggt eller har rätt sorts säkerhetsåtgärder implementerade. Dessutom har flera delar av systemet väckt uppmärksamhet på grund av tecken på otillräckliga riskkontroller, litteratur och användare.

Sammanfattningsvis så är det för tidigt att säger om Auvoria Prime är ett bedrägeri eller inte. Trots att det finns vissa tendenser att detta kanske är ett MLM-bedrägeri, så finns det inget som hittills har bekräftat det. Det är därför viktigt att noggrant undersöka Auvoria Prime innan man börjar investera sina pengar med dem. Genom att granska vem som står bakom företaget, se framgångar som delas från tidigare användare och förstå de risker som finns med Auvoria Prime, blir det lättare att ta ett informerat beslut om investera eller inte.

Tills vidare måste detta återstå som osäkert och det är ett tandem som kräver en noggrann undersökning när det gäller att använda deras system.

Vanliga Frågor & Svar – FAQ

Vilka typer av marknadsförhållanden hanterar Auvoria Prime?

Auvoria Prime har utvecklats för att hantera olika typer av marknadsförhållanden, så att användarna kan investera pengar oavsett marknadsrörelser. Det går även att använda Access Pass för att välja olika program varje vecka för att hitta det som passar till ens personliga tradingstil.

Vad är Manual Alert Verification (MAV) teknologi?

MAV-teknolgin är ett system som låter kunder godkänna handelsnotifikationer innan de köper, för att skydda dem från (vad dem anser) oetiska automatiska handeln.

Vad är företagets MLM-struktur?

Företaget har ett så kallat ”affiliateprogram” med två delar. Förrutom partners som väljer att dela Auvoria Prime som inkomstkälla, kan även kunder tipsa tre personer om programvaran och få den själva gratis. Detta kallas PEP-rewards.

Vilka är de tre största robotiserade investeringsverktygen?

De tre största robotiserade investeringsverktygen är TA Algo, Eaconomy Aithena och Auvoria Prime.

Kan Auvoria Prime vara ett bedrägeri?

Det har inte uppkommit några rapporter om bedrägerier relaterade till tjänsten. Men det finns vissa tendenser att det kanske är ett MLM-program. Dessutom finns det otillräcklig säkerhetsinformation om systemet, så det är för tidigt att säga om Auvoria Prime är ett bedrägeri eller inte. Det är därför viktigt att undersöka Auvoria Prime noggrant innan man bestämmer att investera.